DAG-TIL-DAG LEVERING

14 DAGES RETURRET

GRATIS LEVERING

GRATIS RETUR

HURTIG KLARGØRING

LEVERES 90% SAMLET

Kvalitet i klargøring, kampstyrke og komfort

Vi gør vores yderste for at sikre en allround, behagelig oplevelse af både køb og brug af vores sykler. Gennem en kvalitetspræget produktionsproces samt sikring af kvalitetsprægede leverandører lover vi, at vores sykler kun kan blive en positiv erfaring for dig som kunde.

Vores fokus på kvalitet ligger i 3 forskellige aspekter. Èt i forbindelse med din modtagelse og klargøring af syklen, ét i forhold til den årelange holdbarhed af syklen og ét i forbindelse med komforten i din daglige brug af syklen.

Når du modtager cyklen

Vores fokus har her været på at sikre, at kunden har mindst muligt arbejde og besvær med at samle deres sykel samt at udbedre de fejl, der sker i forbindelse med sykler, der er defekte eller forkert indstillede.

For at sikre den nemmeste klargøring har vi brugt lang tid på at undersøge, hvordan vi på bedste vis kan samle og indstille syklen, inden den kommer i kassen. Derfor samles alle cykler efter produktionen, hvor alt indstilles på dem. Her har vores medarbejder mulighed for at gå syklen igennem for defekter samt sikre at alle indstillinger passer, så syklen er klar til kunden. Derefter bliver pedaler, forhjul og styr afmonteret på en måde, så de alle nemt kan skrues på igen. Dette kan gøres med 3 nemme skridt ved hjælp af det værktøj og den vejledning, der følger med. Vejledningen kan du også finde her, hvor der er en kort film, som beskriver alt omkring samling af syklen.

Vi har flere processer, foruden den førnævnte, der sikrer, at syklerne er uden defekter eller fejlindstillinger. Vi har eksempelvis et eksternt firma til at tage stikprøver af vores produkter efter pakning. Dette giver os mulighed for igen at sikre, at alt er som det skal være, og at der ikke er sket noget med syklen under pakning.

Derfor holder det år efter år

Vi har brugt mange ressourcer på at sikre, at den sykel, du modtager, er af højeste kvalitet og kan følge dig i mange år. Først og fremmest anvender vi gode og kvalitetsorienterede leverandører og benytter os af kvalitetsprægede processer i vores produktion.

Alle vores stel er lavet ved TIG-svejsning, som er en proces, der giver operatøren højere kontrol over svejsningen og sikrer en stærkere svejsning af højere kvalitet.

 

Til vores hjul benytter vi altid dobbeltvæggede aluminiumsfælge. Det betyder, at hjulene er stærke og sikret mod skader, hvor egerne går løs. Derudover giver det også en bedre bremseeffekt.

Til alle vores sykler med gear anvender vi Shimano. Denne producent er kendt, for sin gode kvalitet og holdbarhed.

Komfort i transport

Vores sykler er designet til at sikre dig en god oplevelse, når du sidder på den. Vi fokuserer på din komfort og den nemme transport.

Inden vi sætter en sykel i produktion, har vi altid selv brugt den over en lang periode for at sikre, at den er dejlig og nem at benytte sig af mi blog. Her justerer vi på den for at sikre den bedste oplevelse, når den kommer i dine hænder. Ved alle vores sykler har vi sikret os, at de er så lette som muligt.

No products found