DAG-TIL-DAG LEVERING

14 DAGES RETURRET

GRATIS LEVERING

GRATIS RETUR

HURTIG KLARGØRING

LEVERES 90% SAMLET

Sykel giver 2 års garanti på cykler.

De 2 års garanti dækker fabrikationsfejl, i de tilfælde at cyklen har været til eftersyn hos en autoriseret cykelsmed. Intervallerne er 2 måneder efter at du har købt cyklen, og herefter en gang om året. Det er ejers ansvar at overholde disse serviceeftersyn, så husk at få kvitteringer på eftersynet hos cykelsmeden.
Garantien bortfalder dog ved videresalg, og gælder altså kun den originale ejer.

Garantien dækker IKKE

Sykels garanti dækker ikke rust. En cykel er lavet af metal, og deri er en indbygget risiko for rust ed-oesterreichische.at. Sørger man for at pleje og vedligeholde cyklen, kan man dog forvente, at den kører som den skal.
Med tiden vil cyklen dog blive slidt, og garantien kan ikke dække almindeligt slid. Slidte dæk, punkterede slanger, slidte kæder eller tandhjul, knækkede bremsewirere eller -klodser, slidte gearvælgere og andre sliddele er IKKE dækket af garantien.
Er cyklen udsat for hærværk, påkørsel, uhensigtsmæssig kørsel, eller er cyklen ikke vedligeholdt, dækker garantien ikke de fejl som det må medføre.

DSC_2021-min-3
Bremse 2

Husk vedligeholdelse

En cykel som ikke har modtaget den nødvendige vedligeholdelse, kan altså ikke blive dækket af Sykels garanti.
Husk på at:

  • Kæder kører bedst når de smøres jævnligt. Gerne hver 14. dag, og evt. oftere hvis man cykler i alt slags vejr.
  • Vand og salt er ikke godt for cyklens metaldele, så husk at vaske og tørre alle cyklens dele, og smøre de bevægelige dele. Dette er især vigtigt i vinterhalvåret, hvor der kan være alt på cykelstierne.
  • Pump dine dæk jævnligt, da det ellers kan give skader. Pumpede hjul giver også en bedre køreoplevelse.
  • Er er mislyde fra cyklen, knitren, knasen, piben eller andre lyde, skal dette tages hånd om med det samme. Tjek din cykel selv, eller bed en autoriseret cykelsmed om at tjekke den. Det er misligehold at cykle på en cykel, men ved har en fejl.

Garantien dækker IKKE misvedligeholdte cykler.

Hvad dækker garantien?

Der er visse ting, som vedligeholdelse ikke kan forhindre, og det er de ting der kaldes fabrikationsfejl. Det kan eksempeltvist være knækkede stel eller styr. Disse ting er dækket af garantien. Husk at fortælle cykelsmeden der foretager serviceeftersyn, hvis der er mistanke til fabrikationsfejl, så cyklen kan blive tilstrækkeligt efterset. Der vil med hensyn til fabrikationsfejl ikke tillægges køber ekstra omkostninger i de 6 år garantien dækker, såfremt at cyklen har været til serviceeftersyn 2 måneder efter køb og herefter 1 gang årligt.

DSC_1903-min
No products found