DAG-TIL-DAG LEVERING

14 DAGES RETURRET

GRATIS LEVERING

GRATIS RETUR

HURTIG KLARGØRING

LEVERES 90% SAMLET

Konkurrencedygtige priser

Få op til 100 procents avance på Salg af SYKEL cykler

Fordelagtige priser på vores produkter, der skaber mulighed for både at give en god pris til kunderne, og selv få en god avance. Få mulighed for at sælge billige cykler til jeres kunder, Samtidig med at tilbyde den cykler af høj kvalitet.

HURTIG LEVERING

HURTIG LEVERING

SYKEL tilbyder Dag-Til-Dag Levering i hele landet der gør det muligt at efterkomme varierende efterspørgsel og sikre at man altid har Cykler til rådighed i butikken.

Bestiller man inden kl. 14.00, vil man modtage sin ordre den efterfølgende hverdag i hele landet.

SYKEL leverer direkte til butikken.

MULIGHED FOR 2 MÅNEDERS KREDIT

Mulighed for op til 2 måneders kredit

For at hjælpe vores kunder med at få vores produkter i butikken, tilbyder vi mulighed for kredit. Herved kan man nemt eskaleret sit salg, hvis efterspørgslen skulle være der. Alle vores forhandlere har denne mulighed, og man vælger det blot inde på sin ordre når man bestiller.

NEM ORDRE HÅNDTERING

PERSONLIG FORHANDLER SIDE

SYKEL forsimpler administrationen for forhandlere igennem en nem forhandlerside, hvor man hurtigt kan bestille sine varer.  Dine oplysningerne vil blive gemt, og man kan få overblik over alle sine ordre. Det er nemt at få kredit, hvor regningen udlignes automatisk på den aftalte betalingstid espanolcial.com.

HVORDAN STARTER MAN ET SAMARBEJDE MED SYKEL?

Bliv Service Partner

SYKEL anbefaler kunder til at benytte service partnere for service og reperation

Mulighed for at fremgå som service partner af vores mærke. Det vil vi anbefale vores kunder at benytte, og reklamere med på vores hjemmeside og ved personlig henvendelse.

SAMARBEJDE

FLEXIBELT SAMARBEJDE

SYKEL ønsker at starte et godt samarbejde med alle forhandlere som vi indgår aftale med. Her vil vi altid være åbne for alt feedback og imødekomme det så godt som muligt. Hvis man har specifikke ønsker til Services, er SYKEL åbne for at forsøge at imødekomme dette.